Private label & productie

Private label

Profero Cosmetics is uw partner in private label. Ons team heeft 20+ jaar ervaring in het formuleren en ontwikkelen van hoogwaardige, succesvolle en INNOVATIEVE cosmeticaproducten.

U kunt daarbij denken aan:

Massageolies
Body Dry Oils
Massagekaarsen en geurkaarsen
Solid Parfums
(Foot) Balms
Massage Butters
Body Scrubs
Flavored / Kissable Oils

Body Sprays (ook zonder alcohol)
Eau de Parfums
Hair Mists
Body Lotions
Body Creams
Bath & Shower Gels
Handzeep

Van concept tot eindproduct; wij hebben de kennis en capaciteit in huis om u tijdens het hele proces te begeleiden. Door onze flexibiliteit en de mogelijkheid tot kleinere afnames in bepaalde producten en verpakkingen, kunnen wij net dat extra stapje zetten. Daarbij verliezen wij nooit ons doel uit het oog om u een ONDERSCHEIDEND KWALITEITSPRODUCT in handen te geven dat aan alle eisen voldoet en waar de consument naar op zoek is.

Productie

Aan de kwaliteit van onze producten doen wij GEEN CONCESSIES. Wij hanteren een strenge selectie bij de keuze van leveranciers. Onze grondstoffen nemen wij uitsluitend af van gerenommeerde en gecertificeerde partijen binnen de Europese Unie. Ook voor onze verpakkingen geldt dat wij met minder geen genoegen nemen. Zij moeten onze kwaliteitsproducten immers in een perfecte conditie houden.

Wij voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit de Europese Cosmeticaverordening EG 1223/2009 en worden daar ook op gecontroleerd. Deze stelt strikte eisen aan cosmeticaproducenten ten aanzien van o.a. ingrediënten die toegepast mogen worden, productie volgens GMP, etikettering, etc. Hiermee bent u verzekerd van veilige producten, geproduceerd volgens de laatste richtlijnen en inzichten.