Over ons

Profero Cosmetics

Wij zijn gestart in 1999 met het ontwikkelen en produceren van onderscheidende, innovatieve en creatieve “feel good” cosmetica voor zowel de nationale als de internationale markt.   Onze producten voorzien in een toenemende behoefte aan kwalitatieve, natuurlijke en duurzame wellness producten die de consument helpen een gezonde lichamelijke en geestelijke balans te vinden en daarmee een bijdrage leveren aan een algeheel gevoel van welbevinden.

Naast onze eigen merken, kunnen we ook voldoen aan een vraag naar private label cosmetica. Wij zijn uw partner in het complete proces; van ontwerp en ontwikkeling tot de uiteindelijke realisatie van succesvolle concepten en formules in diverse cosmetische eindproducten. Informeer naar de mogelijkheden. Deze zijn eindeloos…

Onze jarenlange expertise, ervaring en flexibiliteit vormen de basis voor een sterke en betrouwbare zakelijke relatie en stelt ons in staat adequaat te reageren op vragen en specifieke eisen van onze klanten en hun afzetmarkten.

Onze kennis en producten zijn uw succes!

Wij laten dit graag zien en nemen jaarlijks deel aan één van de meest toonaangevende, internationale vakbeurzen: Cosmoprof Worldwide Bologna in Italië. Hier ontmoeten beauty professionals elkaar en zijn de nieuwste trends en innovaties op het gebied van cosmetica te vinden. Vaak is daar het eerste contact gelegd met onze klanten in het buitenland en in veel gevallen is dit uitgegroeid tot een blijvende en succesvolle samenwerking.

HIER ZIJN WIJ TROTS OP

onze merken