Onze merken

FLOWERLAND

Nederland staat wereldwijd bekend om zijn bloemen, die geassocieerd worden met heerlijke geuren en een gevoel van geluk en welzijn. In lijn hiermee, en de vraag naar authentieke producten, ontwikkelden wij in 2011 een cosmeticaserie met een verwijzing naar ons thuisland genaamd FLOWERLAND.

Het assortiment bestaat uit Massage Candles en Solid Perfumes met een weelderige bloemengeur en uitstraling.

Meer FLOWERLAND

FUGA

Een vlucht naar schoonheid, dat is precies waar de naam FUGA voor staat. De Massage Oils, samengesteld uit plantaardige oliën en verrijkt met een synergetische mix van essentiële oliën, bieden daarvoor een ideale ontsnappingsroute. Je hoeft alleen maar je gewenste einddoel te bepalen. 

Meer FUGA

GOURMET

In 2007 ontwikkelden wij deze succesvolle lijn. De producten ruiken zo lekker dat je ze bijna op zou willen eten! Vandaar de naam GOURMET.

Echte fijnproevers (‘gourmets’), omgeven zich zoveel mogelijk met eten of alles wat hieraan gerelateerd is. Gourmet speelt hierop in met cosmeticaproducten zoals Massage Oils, Salt Scrubs en Massage Candles.

Meer GOURMET

JUST NO NONSENSE

Wat koop ik nu daadwerkelijk? Met JUST NO NONSENSE willen wij consumenten bewegen over deze vraag na te denken. Dit krijgen we alleen voor elkaar als we op alle fronten het eerlijke verhaal vertellen: over de samenstelling van de producten, over de gebruikte parfums en op de etiketten. Maar enkel de naam zegt eigenlijk al genoeg: JUST NO NONSENSE is wat het is!

Binnen het assortiment is keus te over in oprechte producten die zijn samengesteld uit verzorgende, vegan ingrediënten: Massage Oils & Body Oils, Body Dry Oils, Massage Candles, Massage Butters en Body Salt Scrubs

Meer JUST NO NONSENSE

LOVE PLAY

Dit merk werd in 2006 geregistreerd en geïntroduceerd om te voorzien in een vraag naar makkelijk toegankelijke en aansprekende producten binnen deze categorie. Het concept is simpel: de Massage & Body Oils, Massage Candles en de Kissable Oils nodigen uit om het liefdesspel te spelen. LOVE PLAY®: what’s in a name!

Meer LOVE PLAY

MASSU

We leven in een prestatiemaatschappij waardoor mensen in hun vrije tijd op zoek gaan naar rust en ontspanning. Ook is er een toenemende vraag naar duurzame, natuurlijke producten. Om in beide behoeften te voorzien, hebben wij MASSU ontwikkeld; een cosmeticalijn die helpt om optimaal te onthaasten en te ontspannen en die bestaat uit Massage & Body Oils, Solid Balms en Massage Candles.

Meer MASSU